Matematik
Areal og bestemt integral
09. marts 2008 af
NTBay (Slettet)
Jeg sidder her med nogle opgaver som lyder således....graferne for funktionen f og g afgrænser et punktmængde, dvs områder, der har et areal. Bestem dette areal, når:
f(x)= -x^2+2x+1 og g(x)=x-1
Er der en som kan regne den for mig, da jeg har svært ved helt at gennemskue, hvad -x^2 bliver til? Jeg har flere opgaver, hvor dette gentager sig, så jeg har brug for et eksempel og en forklaring.
På forhånd tak.
Nanna
f(x)= -x^2+2x+1 og g(x)=x-1
Er der en som kan regne den for mig, da jeg har svært ved helt at gennemskue, hvad -x^2 bliver til? Jeg har flere opgaver, hvor dette gentager sig, så jeg har brug for et eksempel og en forklaring.
På forhånd tak.
Nanna
Skriv et svar til: Areal og bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
