Matematik

Løs ligning?

12. marts 2008 af Nedergaard999 (Slettet)
Denne ligning skal jeg lige hjælpes lidt med:)

x^2-7x+12=0

Hvordan er det man gør?

Svar #1
12. marts 2008 af Nedergaard999 (Slettet)

Har fået løsningerne 0 og 3 er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2008 af janko (Slettet)

nej,,,
hvor får du nul fra ??

Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2008 af janko (Slettet)

0^2-7*0+12 = 0 ??
du kan nok se, at det ikke passer helt så godt..


benyt d = b^2 - 4*a*C
hvor
a=1, b=-2 og c=12

løs da d

og beregn da

x=b-kvrd.d / 2*a
x=b+kvrd.d / 2*a

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2008 af janko (Slettet)

det går rigtig godt.

b er self. = -7

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2008 af Channie (Slettet)

Svar #1

X^2-7X+12 = 0

3^2-7*3+12 = 0


Svar - 3 :)

Skriv et svar til: Løs ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.