Fysik
Fart
13. marts 2008 af
Helena7 (Slettet)
Jeg sidder med denne opgave, som jeg er lidt i tvivl om.
En bil kører 90 km/t og bremser hårdt op. Bilen kører herefter 30 m, inden den holder stille.
Accelerationen er - 10,5 m/s^2
Hvor lang går der, inden farten er nede på 60 km/t?
Jeg har brugt formlen V(t) = a*t + V(nul)
V(t) = 60 km/3,6 = 16,57 m/s
V(nul) = 90 km/3,6 = 25 m/s
a = - 10,4
også får jeg t =0,8 sek.. Kan dette passe?
En bil kører 90 km/t og bremser hårdt op. Bilen kører herefter 30 m, inden den holder stille.
Accelerationen er - 10,5 m/s^2
Hvor lang går der, inden farten er nede på 60 km/t?
Jeg har brugt formlen V(t) = a*t + V(nul)
V(t) = 60 km/3,6 = 16,57 m/s
V(nul) = 90 km/3,6 = 25 m/s
a = - 10,4
også får jeg t =0,8 sek.. Kan dette passe?
Skriv et svar til: Fart
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
