Matematik
newtons afkølingslov
13. marts 2008 af
Cristiano90 (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave ?
jeg skal omskrive dT/dt=-k*(T-T_omg) til
(f(t)-T_omg)'=-k*(f(t)-T_omg)
nogen der kan hjælpe mig med at komme frem til det ?
mange tak på forhånd ;d
jeg skal omskrive dT/dt=-k*(T-T_omg) til
(f(t)-T_omg)'=-k*(f(t)-T_omg)
nogen der kan hjælpe mig med at komme frem til det ?
mange tak på forhånd ;d
Skriv et svar til: newtons afkølingslov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
