Matematik
Ligninger
15. marts 2008 af
Jamie000 (Slettet)
Jeg sidder med følgende ligninger som jeg gerne kunne bruge lidt hjælp til.
A: 79 + 2x - 62 = x + 60
B: 3x + (3x - 40) = 2x - (70 - 6x)
A: 79 + 2x - 62 = x + 60
B: 3x + (3x - 40) = 2x - (70 - 6x)
Svar #2
15. marts 2008 af Jamie000 (Slettet)
nå nå..
altså.. jeg skal bruge noget guideline til at forstå systemet.. jeg har forstået det grundlæggende.. jeg ønsker ikke svaret.. bare en måde at reducere det på..
det jeg har svært med er at forstå hvordan jeg regner 2x ud.. hvordan jeg skriver det op...
altså.. jeg skal bruge noget guideline til at forstå systemet.. jeg har forstået det grundlæggende.. jeg ønsker ikke svaret.. bare en måde at reducere det på..
det jeg har svært med er at forstå hvordan jeg regner 2x ud.. hvordan jeg skriver det op...
Svar #3
15. marts 2008 af Jamie000 (Slettet)
det eneste bud jeg sidder med er:
79 + 2x - 62 = x = x + 60
79 + 79 - 2x - 62 = x + 60 + 79
140 - 2x - 62 = x + 139
her går jeg så i stå.. og jeg tvivler endda på at det overhoved er en rigtig fremgangsmåde.. det er over 7 måneder siden jeg har haft undervisning i matamatik grundet slutning af grundforløb.. mangler bare den matamatiske eksamen.
79 + 2x - 62 = x = x + 60
79 + 79 - 2x - 62 = x + 60 + 79
140 - 2x - 62 = x + 139
her går jeg så i stå.. og jeg tvivler endda på at det overhoved er en rigtig fremgangsmåde.. det er over 7 måneder siden jeg har haft undervisning i matamatik grundet slutning af grundforløb.. mangler bare den matamatiske eksamen.
Svar #4
19. marts 2008 af alol (Slettet)
3x+(3x-40)=2x-(70-6x)Ophæv parenteserne
3x+3x-40=2x-70+6x
6x-40=8x-70
-40+70=2x Flyt 6x over på højre side af =
30=2x
15=x
79+2x-62=x+60
79+2x-122=x
-43=x-2x
-43=-x
x=43
Håber du kan bruge det.
3x+3x-40=2x-70+6x
6x-40=8x-70
-40+70=2x Flyt 6x over på højre side af =
30=2x
15=x
79+2x-62=x+60
79+2x-122=x
-43=x-2x
-43=-x
x=43
Håber du kan bruge det.
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
