Matematik
Statestik - giver ikke mening.....
20. marts 2008 af
NTBay (Slettet)
Jeg sidder her med en opgave der lyder således....F er fordelingsfunktionen for nf(4,2). Tegn grafen for F på et normalfordelingspapir, aflæs kvartilsættet og bestem:
1. sandsynligheden for at få en obervation under 7?
2. sandsynligheden for at få en obervation over 3.
3. sandsynligheden for at få en obervation i (2,5)
Jeg har gjort følgende: 4 = middelværdien, 2 = spredningen, jeg har tegnet det hele ind på et normalfordlingspapir og troede at jeg kunne aflæse det hele, men det kan jeg ikke, for så lang rækker min graf slet ikke på papiret.
Hvad gør jeg?
Grafen er også tegnet i min bog, så jeg må formode, at den skal se sådan ud. Her er 18 = 20% og 26= 98 %. Det er d to yderpunkter jeg har.
På forhånd tak.
Nanna
1. sandsynligheden for at få en obervation under 7?
2. sandsynligheden for at få en obervation over 3.
3. sandsynligheden for at få en obervation i (2,5)
Jeg har gjort følgende: 4 = middelværdien, 2 = spredningen, jeg har tegnet det hele ind på et normalfordlingspapir og troede at jeg kunne aflæse det hele, men det kan jeg ikke, for så lang rækker min graf slet ikke på papiret.
Hvad gør jeg?
Grafen er også tegnet i min bog, så jeg må formode, at den skal se sådan ud. Her er 18 = 20% og 26= 98 %. Det er d to yderpunkter jeg har.
På forhånd tak.
Nanna
Svar #2
21. marts 2008 af allan_sim
#0.
Du kender tre punkter. 4 på x-aksen afsættes ud for middelværdien på y-aksen. 2 på x-aksen ud for middelværdi-spredning, og 6 ud for middelværdi+spredning. Herefter trækkes linjen gennem disse tre punkter, og du forlænger den bare. Den skal ikke kun gå mellem disse tre.
Herefter kan aflæses.
Kvartilsættet er samlingen af 25%-, 50%- og 75%-fraktilen.
Du kender tre punkter. 4 på x-aksen afsættes ud for middelværdien på y-aksen. 2 på x-aksen ud for middelværdi-spredning, og 6 ud for middelværdi+spredning. Herefter trækkes linjen gennem disse tre punkter, og du forlænger den bare. Den skal ikke kun gå mellem disse tre.
Herefter kan aflæses.
Kvartilsættet er samlingen af 25%-, 50%- og 75%-fraktilen.
Skriv et svar til: Statestik - giver ikke mening.....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
