Matematik
stam
28. marts 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
mit opgave lyder at en funktion er givet ved f(x)= 3e^x + 4
hvor jeg skal bestem den stamfunktion til f hvis graf går gennem punktet 0,2
mit opgave lyder at en funktion er givet ved f(x)= 3e^x + 4
hvor jeg skal bestem den stamfunktion til f hvis graf går gennem punktet 0,2
Svar #1
28. marts 2008 af mathon
F(x) = 3e^x+4x+k, hvori du indsætter koordinater til (0;2) og beregner k
Svar #2
28. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Du skal først bestemme samtlige stamfunktioner
F(x) = 3e^x + 4x + k.
Derefter skal du benytte punktets koordinatsæt til at beregne integrationskonstanten k.
2 = 3e^0 + 4·0 + k
osv.
F(x) = 3e^x + 4x + k.
Derefter skal du benytte punktets koordinatsæt til at beregne integrationskonstanten k.
2 = 3e^0 + 4·0 + k
osv.
Svar #3
29. marts 2008 af anna85 (Slettet)
2 = 3e^0 + 4·0 + k = -->
2=k + 3
op til hvor mange tal skal jeg putte i
2=k + 3
op til hvor mange tal skal jeg putte i
Skriv et svar til: stam
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
