Matematik
hjælp til funktioner.
30. marts 2008 af
kim19 (Slettet)
Funktionerne f og g er givet ved, at
f(x) = (x-1)/(x+2) og g(x) = x^2+1
Angiv forskrifter for f o g og g o f
og difinitionsmængden.
en der kan hjælpe mig, er helt på bar bund med sammensatte funktioner?
på forhånd tak.
f(x) = (x-1)/(x+2) og g(x) = x^2+1
Angiv forskrifter for f o g og g o f
og difinitionsmængden.
en der kan hjælpe mig, er helt på bar bund med sammensatte funktioner?
på forhånd tak.
Svar #3
30. marts 2008 af dnadan (Slettet)
f(x) = (x-1)/(x+2) og g(x) = x^2+1
f(g(x)) =(g(x)-1)/(g(x)+2)=....
g(f(x))=f(x)^2+1=....
f(g(x)) =(g(x)-1)/(g(x)+2)=....
g(f(x))=f(x)^2+1=....
Svar #4
30. marts 2008 af kim19 (Slettet)
f(g(x)) =(x^2+1-1)/(x^2+1+2) ? er dette rigtig så skal jeg bare regne den ud ?
Skriv et svar til: hjælp til funktioner.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
