Matematik
Find FBestem f `(4) ved hjælp af figuren.
30. marts 2008 af
tharsini (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/documents/HFE073-MAB.pdf link her er figuren
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde f'4 ved hjælp af figuren. Eksamenssættet er fra 2007 december 18 Matematik b niveau HF
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde f'4 ved hjælp af figuren. Eksamenssættet er fra 2007 december 18 Matematik b niveau HF
Svar #1
30. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Tegn tangenten i x=4 og aflæs dens hældning.
Svaret bliver f '(4)=1
Svaret bliver f '(4)=1
Skriv et svar til: Find FBestem f `(4) ved hjælp af figuren.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
