Matematik
Hvad betyder disse tal?
31. marts 2008 af
samiraabdul (Slettet)
I en model for en bestemt gletcher regner man med, at isens fart er givet ved
v=100-0,00046*h^4,
hvor v er farten, målt i cm/år, og h er dybden, målt i meter.
a) bestem isens fart i 16 meters dybde og i overfladen? Hmm, skal jeg så gøre således :
v=100-0,00046*16^4 det giver 69. 85
v=100-0,00046*0^4 det giver 100.
Men jeg forstår ikk rigtig hvad jeg skal gøre med disse tal og hvad de btyder
v=100-0,00046*h^4,
hvor v er farten, målt i cm/år, og h er dybden, målt i meter.
a) bestem isens fart i 16 meters dybde og i overfladen? Hmm, skal jeg så gøre således :
v=100-0,00046*16^4 det giver 69. 85
v=100-0,00046*0^4 det giver 100.
Men jeg forstår ikk rigtig hvad jeg skal gøre med disse tal og hvad de btyder
Skriv et svar til: Hvad betyder disse tal?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
