Biologi
Linjens ligning
31. marts 2008 af
Molinus (Slettet)
Linjens K går gennem punktet P(3,-1) og har et stigningstal på -1.
Jeg kan se ud fra min tegning at linjen k´s ligning er y=-1x+2, men hvordan er det nu lige jeg får det resultat udregnet matematisk?
håber nogle vil hjælpe :b
Jeg kan se ud fra min tegning at linjen k´s ligning er y=-1x+2, men hvordan er det nu lige jeg får det resultat udregnet matematisk?
håber nogle vil hjælpe :b
Svar #1
31. marts 2008 af Xyxoz (Slettet)
y = a*x + b
Hvis det hele skal udregnes, find 2 koordinatsæt, sæt dem ind i formlen og anvend "2 ligninger med 2 ubekendte" for at udregne a og b.
Hvis det hele skal udregnes, find 2 koordinatsæt, sæt dem ind i formlen og anvend "2 ligninger med 2 ubekendte" for at udregne a og b.
Skriv et svar til: Linjens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
