Matematik
Løs ligning
02. april 2008 af
theghostofyou (Slettet)
"Løs ligningen
2*2^2x + 7*2^x-4=0"
Har fået den til 4^2x+14^x-4=0
Skal jeg regne videre på den som en andengradsligning, eller skal jeg isolere x ved at bruge logaritmeregel nr. 3?
2*2^2x + 7*2^x-4=0"
Har fået den til 4^2x+14^x-4=0
Skal jeg regne videre på den som en andengradsligning, eller skal jeg isolere x ved at bruge logaritmeregel nr. 3?
Svar #1
02. april 2008 af Linneh (Slettet)
Ältså nu ved jeg ikke hvad logaritmeregel nr.3 er, så jeg ville mene du skal løse den som en normal andengardsligning
Svar #3
02. april 2008 af theghostofyou (Slettet)
logaritme regel nr. 3 er log(a^x)=x*log(a)
#2, ja, det er sådan ligningen ser ud..
#2, ja, det er sådan ligningen ser ud..
Skriv et svar til: Løs ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
