Matematik

Partiel integration

02. april 2008 af charlotte_me (Slettet)
Angiv vha. partiel integration følgende tal:

S x*5^x dx

Grænserne er
a = 0
b = 1

Jeg er rimelig stuck.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2008 af peter lind

Omskriv 5^x til exp(x*ln(5)) Denne del skal integreres. x skal differentieres.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2008 af mathon

benyt:
Sa^xdx = 1/(ln(a))*a^x

Svar #3
05. april 2008 af charlotte_me (Slettet)

Jeg har forsøgt med begge metoder nu, men kan simpelthen ikke få det til at give det rigtige resultat!!!

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/107584

Svar #5
05. april 2008 af charlotte_me (Slettet)

Okay. tak.

Skriv et svar til: Partiel integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.