Matematik

2.gradspolynomiet - en stejl graf

03. april 2008 af Lisa02 (Slettet)
Jeg ved at hvis a numerisk stor så er parablen smal og stejl. Er der nogen der kan vise mig en illustration af denne?

Altså, jeg forstår ikke ordene "smal" og "stejl" helt. Vil det sige, at parablen er tæt på y-aksen og vil IKKE bue så meget i siderne, dvs. den er ikke bred?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2008 af dnadan (Slettet)

Prøv at sammenligne grafen for:
f(x)=1/2x^2
g(x)=2x^2
h(x)=6x^2

Svar #2
03. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

jeg har ikke et program hvori jeg kan tegne disse grafer? Men har TI-89, hvordan skal jeg tegne den ind der?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2008 af dnadan (Slettet)

skriv funktionen, og den vil tegne den.

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Eller indtast i fx http://rechneronline.de/function-graphs/ og få graferne: http://peecee.dk/upload/view/107295

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. april 2008 af Isomorphician

Et program på dansk:
http://www.padowan.dk/graph/

Svar #6
03. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

det er jo neotp det jeg ikke kan finde ud af at gøre på min TI-89

Svar #7
03. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

TAK FOR hjælpen

Skriv et svar til: 2.gradspolynomiet - en stejl graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.