Matematik
skæringspunkt
06. april 2008 af
Jelly (Slettet)
Hej,
Hvis man har en kugles ligning, og skal bestemme skæringspunktet med koordinatsystemets førsteakse,så er det rigtig forstået, at z=0 og y=0 ikke?
Kuglens ligning er: (x+2)^2+(y-2)^2+z^2=8
og jeg får (x,y,z)=(0,0,0) og (x,y,z)=(-4,0,0)
mange tak på forhånd
Hvis man har en kugles ligning, og skal bestemme skæringspunktet med koordinatsystemets førsteakse,så er det rigtig forstået, at z=0 og y=0 ikke?
Kuglens ligning er: (x+2)^2+(y-2)^2+z^2=8
og jeg får (x,y,z)=(0,0,0) og (x,y,z)=(-4,0,0)
mange tak på forhånd
Skriv et svar til: skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
