Matematik
Parenteser? Endnu en forglemmelse.
07. april 2008 af
thejako (Slettet)
Åha, jeg er lige kommet i tvivl...
Hvordan regner man den her parentes ud?
23,7*(0,00400-x)*(0,00566-x)
Teresa
Hvordan regner man den her parentes ud?
23,7*(0,00400-x)*(0,00566-x)
Teresa
Svar #1
07. april 2008 af mathon
(a-b)*(c-d) = (a+(-b))*(c+(-d)) = a*c+a*(-d)+(-b)*c+(-b)*(-d) = ac-ad-bc+bd
Svar #5
07. april 2008 af 1234567ii (Slettet)
23,7*(0,00400-x)*(0,00566-x)
<=>
23,7(0,00400*0,00566+0,00400*-x-x*0,00566-x*-x)
<=>
23,7(x^2-0,0097x)
<=>
(23,7(x^2)+23,7(-0,0097x))
<=>
(23,7x^2-0,22989x)
<=>
23,7x^2-0,22989x
<=>
23,7(0,00400*0,00566+0,00400*-x-x*0,00566-x*-x)
<=>
23,7(x^2-0,0097x)
<=>
(23,7(x^2)+23,7(-0,0097x))
<=>
(23,7x^2-0,22989x)
<=>
23,7x^2-0,22989x
Skriv et svar til: Parenteser? Endnu en forglemmelse.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
