Fysik
Fysik opgaver - er helt lost
07. april 2008 af
2005xHTP (Slettet)
Hej jeg er en elev som har fået følgende opgaver:
4. Golfslag.
Ved et slag med en golfkølle påvirkes en golfkugle med en kraft F, der som funktion af tiden t efter slagets begyndelse er:
F=9,6N * e^(-a*t^2+b*t)
Konstanterne a og b er bestemt til a= 2,5*10^7 s^-2 og
b= 2,5*10^4 s^-1
a) skitser grafen for accelerationenen a som funktion af tiden t. Bestem størsteværdien af kraften F under slaget.
Golfkuglens masse er 46,0g. Slaget varer i 1,0 ms
b) bestem golfkuglens fart lige efter slaget.
i opgave a) hvor jeg skal skitsere grafen mener jeg at det bliver en parabel gren, med grenen opad.
Men i resten er jeg helt væk :) ville være glad hvis man kunne give mig hjælp.
ps. Håber at i hjælper, tak tak
4. Golfslag.
Ved et slag med en golfkølle påvirkes en golfkugle med en kraft F, der som funktion af tiden t efter slagets begyndelse er:
F=9,6N * e^(-a*t^2+b*t)
Konstanterne a og b er bestemt til a= 2,5*10^7 s^-2 og
b= 2,5*10^4 s^-1
a) skitser grafen for accelerationenen a som funktion af tiden t. Bestem størsteværdien af kraften F under slaget.
Golfkuglens masse er 46,0g. Slaget varer i 1,0 ms
b) bestem golfkuglens fart lige efter slaget.
i opgave a) hvor jeg skal skitsere grafen mener jeg at det bliver en parabel gren, med grenen opad.
Men i resten er jeg helt væk :) ville være glad hvis man kunne give mig hjælp.
ps. Håber at i hjælper, tak tak
Skriv et svar til: Fysik opgaver - er helt lost
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
