Matematik

haster - beregning af forskrifter

07. april 2008 af Nineb (Slettet)
Hej. Jeg er helt blank i den her opg:

http://peecee.dk/upload/view/107996

kunne være godt, hvis en kunne lave den og forklare den bare lidt overfladisk. Ville være en kæmpe hjælp. Har faktisk resultatet, det skal give 8.

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg kan ikke gå ind i filen?

Svar #2
07. april 2008 af Nineb (Slettet)

den virker fin nok?!

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2008 af Gambler^ (Slettet)

Til den første:
Integrer 3-2x
Husk konstanten, der er opgivet ( f(0)=6 )
Har en idé om hvordan man laver den anden del også, men ved ikk om det er rigtigt, så det vil jeg lade andre svare på :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2008 af mathon

f(x) = -x^2+3x+k1
f(0) = 6 = k1
g(x) = -x^2+3x+k2

g(x)>=f(x) dvs. k2>6
g(x)-f(x) = k2-6 = k3

4
S(g(x)-f(x))dx = k3*(4-(-1)) = 10, hvoraf
-1

k3 = 2

k2-6 = k3
k2 = k3+6 = 2+6 = 8

konklusion:
f(x) = -x^2+3x+6
g(x) = -x^2+3x+8

Skriv et svar til: haster - beregning af forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.