Matematik

Hjælp Y = a *b^x

07. april 2008 af Nisa1 (Slettet)
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y = 417000 · 1,007x
Hvor y er skovareal (målt i hektar) og x er antal år efter 1990.

Hvad fortæller tallen 417000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal.


PLZZZ HELP MEEE

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2008 af Gambler^ (Slettet)

417000 er det skovareal, man havde i 1990.
1,007 viser, at der er en udvikling på (1,007-1)*100%, altså 0,7% pr år.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2008 af mathon

endnu en gang er
svaret
#7
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=495490

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2008 af mathon

...som svaret
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=496168

Skriv et svar til: Hjælp Y = a *b^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.