Matematik

funktion

10. april 2008 af Rasmus1337 (Slettet)
Hey, nogen der kan forklare hvordan man tegner grafen for g(x)=1/3x+2/3

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2008 af Isomorphician

y = ax + b

a = hældning
b = skæring med y-aksen

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2008 af Sherwood (Slettet)

1) Få din lommeregner til det.

Eller:

2) Opstil en tabel hvori du beregner den afhængige variabel ud fra selvalgte x-værdier. Herefter kan du tegne efter disse punkter.

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.