Matematik
y = ax^2+2(1-a)x+|a|-2
08. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave?
Givet parablen med ligningen
y = ax^2+2(1-a)x+|a|-2
hvor a er et vilkårligt tal forskelligt fra 0.
Vis, at parablen for enhver værdi af a skærer x-aksen i to punkter.
Givet parablen med ligningen
y = ax^2+2(1-a)x+|a|-2
hvor a er et vilkårligt tal forskelligt fra 0.
Vis, at parablen for enhver værdi af a skærer x-aksen i to punkter.
Skriv et svar til: y = ax^2+2(1-a)x+|a|-2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
