Matematik
Bestem koordinatsæt - vektor i rum
13. april 2008 af
chlo (Slettet)
Hej...
Nogen som kan hjælpe mig med opgave 6 a i denne opgave
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/vejlopg-nyordning/ma/STX061-MAA2%20V_vejl2.pdf
Nogen som kan hjælpe mig med opgave 6 a i denne opgave
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/vejlopg-nyordning/ma/STX061-MAA2%20V_vejl2.pdf
Svar #1
13. april 2008 af Da-ted (Slettet)
Hey det var min terminsprøve:)
Den rammer x,y-planen når linjens z-koordinat er 0. Du opstiller derfor en parameterfremstilling for linjen der går gennem BC og finder s/t når z-koordinatet er 0.
Den rammer x,y-planen når linjens z-koordinat er 0. Du opstiller derfor en parameterfremstilling for linjen der går gennem BC og finder s/t når z-koordinatet er 0.
Svar #2
13. april 2008 af chlo (Slettet)
Også min der kunne jeg ikke lave den, har den nu i en aflevering(til i morgen):)
Har fundet en parameterfremstilling, men får står ikke hvordan jeg skal gøre det næste
Har fundet en parameterfremstilling, men får står ikke hvordan jeg skal gøre det næste
Svar #3
13. april 2008 af Da-ted (Slettet)
Du har en parameterfremstilling (x,y,z)=(x_o,y_o,z_o) + t*(a,b,c)
Løs da ligningen z=0 <=> z_0+t*c=0
Nu får du en t-værdi. Den indsætter du i parameterfremstillingen
Løs da ligningen z=0 <=> z_0+t*c=0
Nu får du en t-værdi. Den indsætter du i parameterfremstillingen
Skriv et svar til: Bestem koordinatsæt - vektor i rum
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
