Matematik
Hjælp . s:
13. april 2008 af
Skumfidusen1 (Slettet)
Når spinat blancheres, ændrer vitaminindholdholdet, y, sig (målt i estemte enheder) efter forskriften
y = 31,5 * 0,887^t
hvor t er tiden.
a) Bestem t for y=19
Er nået frem til:
0,6 = 0,887^t
Men jeg hvordan tager jeg den t'ende rod ? s:
Nogen , der kan hjælpe ?
y = 31,5 * 0,887^t
hvor t er tiden.
a) Bestem t for y=19
Er nået frem til:
0,6 = 0,887^t
Men jeg hvordan tager jeg den t'ende rod ? s:
Nogen , der kan hjælpe ?
Svar #2
13. april 2008 af Skumfidusen1 (Slettet)
Nåårh .. Så på den måde , tager jeg bare log på hver side af = ?
Skriv et svar til: Hjælp . s:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
