Matematik
ligning med 2 z'er.. hmm
14. april 2008 af
mathias-s (Slettet)
Hej.
Hvordan løses denne:
y^2=z*x-z*t+k
tak
Hvordan løses denne:
y^2=z*x-z*t+k
tak
Svar #4
14. april 2008 af sigmund (Slettet)
y² = z*x - z*t + k <=>
y² = z*(x-t) + k <=>
y²-k = z*(x-t) <=>
z = (y²-k)/(x-t).
y² = z*(x-t) + k <=>
y²-k = z*(x-t) <=>
z = (y²-k)/(x-t).
Skriv et svar til: ligning med 2 z'er.. hmm
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
