Matematik

funktioner

15. april 2008 af Nanaa (Slettet)
Nogen der kan fortælle mig hvorfor når

h = 3000/(pi*r^2)

så er

h(r) = (3000/pi)*r^(-2) ??


På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2008 af mathon

fordi
3000/(pi*r^2) = (3000/pi)*(1/r^2) = (3000/pi)*r^(-2)

Svar #2
15. april 2008 af Nanaa (Slettet)

Tak :)

Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.