Matematik
Vækst?
16. april 2008 af
AJ2008 (Slettet)
hej, står med følgende opgave som driller mig ...
den lyder:
antallet af heste y i et land aftog efter 1945 eksponentielt med forskriften f(x)=1,3mill*0,92^x , hvor x er antallet af år efter 1945.
spørgsmålet: hvor mange procent faldt antallet af heste pr. år?
jeg mener at man skal bruge noget med Fremskrivningsfaktor = 1 + r
men aner ikke hvor og ´hvilke tal jeg skal bruge (hvis det overhovdet er den rigtige formel)
ps. har kigget min mat bog i gennem men står ikke noget jeg kunne bruge
den lyder:
antallet af heste y i et land aftog efter 1945 eksponentielt med forskriften f(x)=1,3mill*0,92^x , hvor x er antallet af år efter 1945.
spørgsmålet: hvor mange procent faldt antallet af heste pr. år?
jeg mener at man skal bruge noget med Fremskrivningsfaktor = 1 + r
men aner ikke hvor og ´hvilke tal jeg skal bruge (hvis det overhovdet er den rigtige formel)
ps. har kigget min mat bog i gennem men står ikke noget jeg kunne bruge
Skriv et svar til: Vækst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
