Matematik
Areal under f(x)=x
19. april 2008 af
Yorba (Slettet)
Jeg har brugt denne http://www.ugrad.math.ubc.ca/coursedoc/math101/notes/integration/area.html hjemmeside til at prøve at forstå hvordan det fungerer! Men jeg er nået til et sted jeg ikke forstår:
http://www.paedaskopet.dk/areal.jpg
Nogen der kan forklare mig dette?
http://www.paedaskopet.dk/areal.jpg
Nogen der kan forklare mig dette?
Svar #1
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Arealet af et rektangel er A = h*b, hvor h=højde og b=bredde. I dit tilfælde er h=xi=i/n og b=1/n, så arealet er:
A = i/n * 1/n = i/n^2
A = i/n * 1/n = i/n^2
Svar #2
19. april 2008 af Yorba (Slettet)
Er der ikke en måde hvorpå kan få dette til at gælde for alt? Siden at det jo ikke vil være 1 i alle tilfælde, men måske 2 i stedet?
Skriv et svar til: Areal under f(x)=x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
