Matematik
Ligning
09. marts 2003 af
Xabbu (Slettet)
Jeg har denne ligning:
a^-5 = 3
Jeg kan bare overhovedet ikke huske hvordan jeg skal regne den ud. Hvis der havde stået i femte, var det jo bare at tage den 5. rod af 3, men hvad nu når der står minus ?
/Xabbu
a^-5 = 3
Jeg kan bare overhovedet ikke huske hvordan jeg skal regne den ud. Hvis der havde stået i femte, var det jo bare at tage den 5. rod af 3, men hvad nu når der står minus ?
/Xabbu
Svar #3
09. marts 2003 af Mango Juice (Slettet)
du kan jo sige
a^-5 = 3 <=>
1/a^5 = 3 <=>
1/3 = a^5 <=>
5'rod (1/3) = a
a^-5 = 3 <=>
1/a^5 = 3 <=>
1/3 = a^5 <=>
5'rod (1/3) = a
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
