Fysik
PH - Værdier
20. april 2008 af
Papirkurven (Slettet)
Hej, jeg mangler nogen værdier for nogen forskellige syrer og baser, og grunden til at jeg ikke lige kan svare på dem er fordi jeg ikke har resurserne til at måle dem alle, og fordi at vores ph - måle papir i skolen opfører sig underlig, H2O med en ph værdi på 3 ? Den er helt gal derovre :D
Så jeg håber virkelig at nogle af jer herinde kan hjælpe mig med at finde svarerne, som jeg mangler, og som jeg ikke kan finde på nettet - her er de så:
Sukkervand (C12-H22-O11+H2O) = ?
Kalkvand (Ca(OH)2 = ?
Salpetersyre HNO3 = ?
Natriumhydroxid NaOH = ?
myesyre HCOOH = ?
de her er dem jeg har svaret på
Eddikevand Ch3COOH = 3
Ammoniakvand NH4OH = 12
Saltvand NaCl + H2O = 8
Saltsyre HCl = 1
Svovlsyre H2SO4 = 2
Er ret flittig normalt synes jeg selv, men det er svært at svare når man ikke lige har det ved hånden. Håber i kan svare inden i klokken 22 :)
Så jeg håber virkelig at nogle af jer herinde kan hjælpe mig med at finde svarerne, som jeg mangler, og som jeg ikke kan finde på nettet - her er de så:
Sukkervand (C12-H22-O11+H2O) = ?
Kalkvand (Ca(OH)2 = ?
Salpetersyre HNO3 = ?
Natriumhydroxid NaOH = ?
myesyre HCOOH = ?
de her er dem jeg har svaret på
Eddikevand Ch3COOH = 3
Ammoniakvand NH4OH = 12
Saltvand NaCl + H2O = 8
Saltsyre HCl = 1
Svovlsyre H2SO4 = 2
Er ret flittig normalt synes jeg selv, men det er svært at svare når man ikke lige har det ved hånden. Håber i kan svare inden i klokken 22 :)
Svar #2
27. april 2008 af Papirkurven (Slettet)
aah, det er også ligemeget, fik lov til at bruge fysiklokalet :D !
Tak for svaret ;o
Tak for svaret ;o
Skriv et svar til: PH - Værdier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
