Matematik
trekanter
21. april 2008 af
line skovgaard (Slettet)
I trekant ABC er vinkel A = 72grader , b = 4,1 og c = 3,8 .
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.
b) Beregn længden af højden på siden b.
Jeg har tegnet modellen, men ved ikke hvordan man regner det ud, nogen der kan hjælpe
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.
b) Beregn længden af højden på siden b.
Jeg har tegnet modellen, men ved ikke hvordan man regner det ud, nogen der kan hjælpe
Svar #2
21. april 2008 af Sherwood (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503719
