Matematik
Trekanter
21. april 2008 af
line skovgaard (Slettet)
I trekant ABC er vinkel A = 72grader , b = 4,1 og c = 3,8 .
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.
b) Beregn længden af højden på siden b.
Jeg har lavet modellen, ved bare ikke hvordan man udregner det, nogen der kan hjælpe?
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.
b) Beregn længden af højden på siden b.
Jeg har lavet modellen, ved bare ikke hvordan man udregner det, nogen der kan hjælpe?
Svar #1
21. april 2008 af Sherwood (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503719
