Matematik
Ulighed f(x) etc...
22. april 2008 af
PeteWentz (Slettet)
Har fået opgaven:
Løs uligheden:
f(x)=g(x)
=
x^2+x-1 = 2-x
Hvordan beregner jeg dette?
Jeg fik solve på lommeregneren til at regne det ud og det skulle gerne give:
-3=x=1 , hvilket også er x kordinaterne til de to ligningers skæringspunkter.
Men hvordan beregner jeg det uden at bruge solve?
Er kørt helt fast (':
Løs uligheden:
f(x)=g(x)
=
x^2+x-1 = 2-x
Hvordan beregner jeg dette?
Jeg fik solve på lommeregneren til at regne det ud og det skulle gerne give:
-3=x=1 , hvilket også er x kordinaterne til de to ligningers skæringspunkter.
Men hvordan beregner jeg det uden at bruge solve?
Er kørt helt fast (':
Svar #1
22. april 2008 af tomlyn (Slettet)
hvordan vil du løse en andengradsligning uden solve?....d ....
Svar #2
22. april 2008 af Isomorphician
x^2 + x - 1 = 2 - x <=>
x^2 + 2x - 3 = 0....
(Og det er ikke en ulighed)
x^2 + 2x - 3 = 0....
(Og det er ikke en ulighed)
Skriv et svar til: Ulighed f(x) etc...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
