Matematik

betinget sandsynlighed

22. april 2008 af stræber-pigen (Slettet)
http://peecee.dk/upload/view/110428
Nogen der vil hjælpe?

Svar #1
22. april 2008 af stræber-pigen (Slettet)

:'(

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2008 af peter lind

P(X=k|X+Y=n)=P(X=k)*P(Y=n-k)/P(X+Y=n)

Skriv et svar til: betinget sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.