Matematik
vektor i rummet, opgave
22. april 2008 af
KristinaDue (Slettet)
Beregn afstanden fra korrdinatsystemets begyndelsespunkt til den plan, der indeholder linjerne l og m.
l:
x,y,z=(o,1,3,) + t*(1,1,0)
m:
x,y,z = (3,2,7) + s*(1,0,2)
..Hvordan finder jeg ligningen for planen, det er egentlig dét jeg er i tvivl om=?
l:
x,y,z=(o,1,3,) + t*(1,1,0)
m:
x,y,z = (3,2,7) + s*(1,0,2)
..Hvordan finder jeg ligningen for planen, det er egentlig dét jeg er i tvivl om=?
Skriv et svar til: vektor i rummet, opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
