Matematik

Højden i en trekant ?

23. april 2008 af Uuuh (Slettet)
Hej...

Har prøvet at lede, men har ikke kunnet finde en formel for beregning af en trekants højde ?

Jeg har en trekant ABC, hvor <A =68, <C =90 og c = 5

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af Frederikke90 (Slettet)

Hvis du ikke kan finde en formel, så beregn siderne. Du kender den sidste vinkel, der er 22..

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

sinA = h/c

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

b = 5*sin(22°), og derefter h = b*sin(68°)

Skriv et svar til: Højden i en trekant ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.