Matematik

ligning

23. april 2008 af isabella12 (Slettet)
Hej

Løs ligningen x(x-2)-(x+1)^2=-6

Jeg får det til -3,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af Isomorphician

Det er ikke rigtigt

Svar #2
23. april 2008 af isabella12 (Slettet)

hmm så forstår jeg det ikk..
Hvordan gør man?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2008 af Isomorphician

gang parenteserne ud først

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2008 af mathon

x(x-2)-(x+1)^2=-6

x^2-2x-(x^2+2x+1) = -6

x^2-2x-x^2-2x-1 = -6 ........

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.