Kemi
Reaktioner rigtige?
24. april 2008 af
anders21 (Slettet)
Jeg er i tvivl om følgende reaktioner er rigtige
b) Hydrolyse af ethylpropanoat:
CH3CH2C(=O)C2H5 (aq) + H2O (l) --> CH3CH2C(=O)OH (aq) + C2H5 (aq)
c) Ethansyre og ethanol
CH3COOH + CH3CH2OH --> CH3C(=O)OCH2CH3 + H2O
d) Dibrom og propan
C3H8 + Br2 --> C2H5CH2Br + HBr
b) Hydrolyse af ethylpropanoat:
CH3CH2C(=O)C2H5 (aq) + H2O (l) --> CH3CH2C(=O)OH (aq) + C2H5 (aq)
c) Ethansyre og ethanol
CH3COOH + CH3CH2OH --> CH3C(=O)OCH2CH3 + H2O
d) Dibrom og propan
C3H8 + Br2 --> C2H5CH2Br + HBr
Svar #1
26. april 2008 af Pernille_J_88 (Slettet)
c) CH3COOH (aq) + CH3CH2OH (aq) <-----> CH3COOCH2CH3 (aq) + H2O (l)
Skriv et svar til: Reaktioner rigtige?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
