Matematik
HF mat B regression og væks
25. april 2008 af
mulene (Slettet)
Nogle der hurtigst muligt kan hjælpe mig med denne opgave..??
hvilke af modellerne f(x)=ax+b , g(x)=b*a^x , h(x)=b*x^a beskriver bedst sammenhængen mellem punkterne (1;0,34), (3;3,01) og (10;33,33) Angiv en forskrift y = f(x) for den bedste model, i det a og b angives med 2 dec
hvilke af modellerne f(x)=ax+b , g(x)=b*a^x , h(x)=b*x^a beskriver bedst sammenhængen mellem punkterne (1;0,34), (3;3,01) og (10;33,33) Angiv en forskrift y = f(x) for den bedste model, i det a og b angives med 2 dec
Svar #1
25. april 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
tegn punkterne ind i et koordinatsystem (Excel!). Så vil du kunne se sammenhængen.
Hvis de handler om en liniær funktion, vil der være tendens til en ret linje på normalt papir.
Hvis det handler om en eksponentiel funktion, vil punkterne danne en ret linje på enkelt logaritmisk papir. Hvis det er en potensfuntion, vil det danne ret linje på dobbelt logaritmisk papir.
Spørg hvis du kkke kan finde ud af excel...
Hvis de handler om en liniær funktion, vil der være tendens til en ret linje på normalt papir.
Hvis det handler om en eksponentiel funktion, vil punkterne danne en ret linje på enkelt logaritmisk papir. Hvis det er en potensfuntion, vil det danne ret linje på dobbelt logaritmisk papir.
Spørg hvis du kkke kan finde ud af excel...
Skriv et svar til: HF mat B regression og væks
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
