Matematik
KOORDINATER?? Hjælp.. :S
27. april 2008 af
Neeluh (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe, please??
hvordan beregner jeg disse linjers skæringspunkt??
m: y = 5 - o,5x
n: 2x - 10 = y
hvordan beregner jeg disse linjers skæringspunkt??
m: y = 5 - o,5x
n: 2x - 10 = y
Svar #1
27. april 2008 af dnadan (Slettet)
Du løser lignings systemet... Sæt dem lig hinanden, og løs ligningen med hensyn til x. Y findes ved indsættelse i en af dine to forskrifter.
Skriv et svar til: KOORDINATER?? Hjælp.. :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
