Matematik
potens/eksponentiel funktion?
28. april 2008 af
Mette12 (Slettet)
Hej
hvad er forskellen på disse to funktioner.
Hvornår ved man om man skal bruge det ene eller det andet, hvis det ikke står i selve opgaven?
hvad er forskellen på disse to funktioner.
Hvornår ved man om man skal bruge det ene eller det andet, hvis det ikke står i selve opgaven?
Svar #1
28. april 2008 af ibibib (Slettet)
Regneforskriften og det koordinatsystem hvori grafen er en ret linje.
Eksponentiel
y=b·a^x
Grafen er en ret linje i et enkeltlogaritmisk koordinatsystem.
Potens
y=b·x^a
Grafen er en ret linje i et dobbeltlogaritmisk koordinatsystem.
Eksponentiel
y=b·a^x
Grafen er en ret linje i et enkeltlogaritmisk koordinatsystem.
Potens
y=b·x^a
Grafen er en ret linje i et dobbeltlogaritmisk koordinatsystem.
Skriv et svar til: potens/eksponentiel funktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
