Fysik
Elektromagnetisme (Ladning over kondensator)
28. april 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
Hej,
Jeg søger seriøs hjælp, til følgende opgave:
http://peecee.dk/upload/view/111510
Indtil videre, har jeg beregnet strømstyrken til værende:
3,42A ved at dividere spændingen (12 V) med Tændspolens primærviklinger.
Men, hvad gør jeg forkert?
Formlen for Q ser ud (for serieforb.) at være:
Qerstatning= Q1=Q2=Q3=....Qn?..
Håber virkelig på hjælp!.
JK
Jeg søger seriøs hjælp, til følgende opgave:
http://peecee.dk/upload/view/111510
Indtil videre, har jeg beregnet strømstyrken til værende:
3,42A ved at dividere spændingen (12 V) med Tændspolens primærviklinger.
Men, hvad gør jeg forkert?
Formlen for Q ser ud (for serieforb.) at være:
Qerstatning= Q1=Q2=Q3=....Qn?..
Håber virkelig på hjælp!.
JK
Svar #2
01. maj 2008 af Eagle-Eye (Slettet)
Prøver lige at fornye dette indlæg, i... et håb om evt. hjælp!..
Skriv et svar til: Elektromagnetisme (Ladning over kondensator)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
