Matematik

Divison af ligning

01. maj 2008 af warh (Slettet)
Hejsa.

Jeg er godt i gang med at varme op til eksamen, som jo er ved at være tæt på. Og jeg er glad for jeg gør det, for jeg har komplet glemt reglen for divion i ligninger.

Så hvis nogen kunne vise mig hvordan en ligning som denne løses (gerne med tekst):

x : 8 = 5

... vil jeg sætte meget pris på det ! :)



-/ Henrik

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2008 af eightx2 (Slettet)

x/8 = 5

Gang med 8 på hver side

x/8*8 = 5*8

x = 40

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2008 af dnadan (Slettet)

altså:
x/8=4?

Prøv at gange med 8 på begge sider :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2008 af dnadan (Slettet)

#2

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2008 af dnadan (Slettet)

#3
x/8 = 5
Dumme tastatur iøvrigt... Beklager.

Svar #5
01. maj 2008 af warh (Slettet)

Takker. Havde selv troet at man skulle dividere på begge sider så det var

x/8 = 5/8

Så mange tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Du skal altid gøre det modsatte. ;)

Skriv et svar til: Divison af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.