Matematik
Opgave 9 - 9.014 (med hjælpemidler)
02. maj 2008 af
Zuper Zøde Zimon (Slettet)
her er den sidste så, som jeg gerne vil have hjælp til.. tak på forhånd..
9.014
Grafen for funktionen f med forskriften
f(x) = x^(3) - 3x^(2)
afgrænser sammen med koordinatsystemets førsteakse i fjerde kvadrant en punktmængde M, der har et areal.
a)
- Bestem rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360* om førsteaksen.
b)
- Bestem den værdi af t, for hvilken linjen med ligningen x = t deler punktmængden M i to dele, der har samme areal.
"tak" MVH SIMON
9.014
Grafen for funktionen f med forskriften
f(x) = x^(3) - 3x^(2)
afgrænser sammen med koordinatsystemets førsteakse i fjerde kvadrant en punktmængde M, der har et areal.
a)
- Bestem rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360* om førsteaksen.
b)
- Bestem den værdi af t, for hvilken linjen med ligningen x = t deler punktmængden M i to dele, der har samme areal.
"tak" MVH SIMON
Skriv et svar til: Opgave 9 - 9.014 (med hjælpemidler)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
