Matematik
Ligning med potensfunktion
06. maj 2008 af
fanniman (Slettet)
i en opgave skal jeg vise hvordan man løser en ligning med en potensfunktion..
:/ ???? nogle der kan hjælpe mig, aner det ikke, har ingen noter med det..
:/ ???? nogle der kan hjælpe mig, aner det ikke, har ingen noter med det..
Svar #2
06. maj 2008 af fanniman (Slettet)
Det er en aflevering med egenskaber om potensfunktion..
Og opgaven er bare:
"Gør rede for hvad man forstår ved begrebet rod, og vis hvordan man løser ligninger med en potensfunktion"
så jeg skal komme med et eksempel..
Og opgaven er bare:
"Gør rede for hvad man forstår ved begrebet rod, og vis hvordan man løser ligninger med en potensfunktion"
så jeg skal komme med et eksempel..
Svar #3
06. maj 2008 af mikeh (Slettet)
en rod er jo en løsning.. altså når y = 0 må x jo ha en værdi, denne værdi kaldes for en rod :D alt der skærer x aksen er en rod :P
en potensfunktion ser således ud: f(x) = bx^a, hvor b og a er konstanter..
det jo bare en alm. andengradsligning.. hvis f(x) har en værdi sættes denne = c
og bx^a = a, du mangler så bare b = bx, men den sætter du jo bare til 0!
en potensfunktion ser således ud: f(x) = bx^a, hvor b og a er konstanter..
det jo bare en alm. andengradsligning.. hvis f(x) har en værdi sættes denne = c
og bx^a = a, du mangler så bare b = bx, men den sætter du jo bare til 0!
Skriv et svar til: Ligning med potensfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
