Debat
Forskellen
07. maj 2008 af
Dittes (Slettet)
Hvad er forskellen på subjektiv og obejktiv
Giv gerne eksempler
Efter min opfattelse, betyder subjektiv = personligt
og obejtivt = upersonligt
Giv gerne eksempler
Efter min opfattelse, betyder subjektiv = personligt
og obejtivt = upersonligt
Svar #1
07. maj 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
Subjektiv:
ensidig
farvet
fordomsfuld
forudindtaget
hildet
partisk
tendentiøs
usaglig
obejktiv:
neutral
nøgtern
saglig
uhildet
upartisk
upersonlig
uvildig
ensidig
farvet
fordomsfuld
forudindtaget
hildet
partisk
tendentiøs
usaglig
obejktiv:
neutral
nøgtern
saglig
uhildet
upartisk
upersonlig
uvildig
Svar #2
08. maj 2008 af janko (Slettet)
Ved subjektivitet forstås, at egne personlige iagttagelser/følelser inddrages...
Ved objektivitet forholder man sig neutralt og man tilkendegiver ikke egne personlige iagttagelser/følelser...
/
Ved objektivitet forholder man sig neutralt og man tilkendegiver ikke egne personlige iagttagelser/følelser...
/
Skriv et svar til: Forskellen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
