Matematik
Vinkler mellem vektorer????
11. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa!
Jeg har et lille problem. Jeg kan ikke så godt hitte ud af vektor-beregning og min lærebog er ikke særlig god :(
´ bruger jeg til at vise det er en vektor
|a´|=2 ; |b´|=3 ; |a´+ b´|=3
Hvordan beregner jeg vinklen mellem vektor a og b.
Jeg har et lille problem. Jeg kan ikke så godt hitte ud af vektor-beregning og min lærebog er ikke særlig god :(
´ bruger jeg til at vise det er en vektor
|a´|=2 ; |b´|=3 ; |a´+ b´|=3
Hvordan beregner jeg vinklen mellem vektor a og b.
Svar #1
12. marts 2003 af Mango Juice (Slettet)
ud fra de givne oplysninger kan du finde "a prik b", (sæt |a+b| i anden osv...) og heraf kan du finde v, ved formlen:
'a prik b' = cos v * |a| |b|
'a prik b' = cos v * |a| |b|
Skriv et svar til: Vinkler mellem vektorer????
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
