Matematik
hjælp! ligninger!
08. maj 2008 af
amalie321 (Slettet)
jeg har problemer med 3 stykker..
1. 30-4x=34
2. løs uligheden: 3x+3 > eller = -6
x > eller = _____________________
3. løs uligheden: 12x-3>21
x< ________________________
tak på forhånd
1. 30-4x=34
2. løs uligheden: 3x+3 > eller = -6
x > eller = _____________________
3. løs uligheden: 12x-3>21
x< ________________________
tak på forhånd
Svar #1
08. maj 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: 30-4x=34 <=> -4x=4 <=> x=-1
3x+3 > -6 >=> 3x>-9 <=> x>-3
12x-3>21 <=> 12x>24 <=> x>2
3x+3 > -6 >=> 3x>-9 <=> x>-3
12x-3>21 <=> 12x>24 <=> x>2
Skriv et svar til: hjælp! ligninger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
