Matematik
Hjælpe til MAT B formel, som skal kunnes i hovedet
12. maj 2008 af
TheWB (Slettet)
Hey, jeg står her og skal til eksamen på onsdag i Mat B, har lidt problemer bl.a. med hvordan formlen man skal kunne i hovedet til Uden-Hjælpemidler ser ud?
Noget lign. -B+-Kvadratrod(b-4ac) / 2a
Noget i den stil, er der en der kunne skrive den op for mig, da jeg har glemt den. Og meget gerne forklare hvilken sammenhæng den skal bruges i?
På forhånd tak.
Noget lign. -B+-Kvadratrod(b-4ac) / 2a
Noget i den stil, er der en der kunne skrive den op for mig, da jeg har glemt den. Og meget gerne forklare hvilken sammenhæng den skal bruges i?
På forhånd tak.
Svar #3
12. maj 2008 af Mjfannr1 (Slettet)
Du kan bruge den til at finde 2.gradspolynomier ... Det er det jeg ved
Svar #4
12. maj 2008 af dandan (Slettet)
det er andengradligningen, ax^2+bx+c=0
man starter med at finde d= b^2-4ac
hvis d større end nul, er der to løsning,: x=-b+el. - kvadratroden til d delt med 2a
hvis d er lig med nul er der en løsning: x=-b/2a
hvis d er mindre end nul, er der ingen løsning.
håber d hjalp, d er svært at skrive d ind her nemlig
man starter med at finde d= b^2-4ac
hvis d større end nul, er der to løsning,: x=-b+el. - kvadratroden til d delt med 2a
hvis d er lig med nul er der en løsning: x=-b/2a
hvis d er mindre end nul, er der ingen løsning.
håber d hjalp, d er svært at skrive d ind her nemlig
Svar #5
12. maj 2008 af badooo (Slettet)
Og ingen har sagt det helt endnu:
(-b+-Kvadratrod(d)) / (2a)
...er løsningsformlen til 2.gradsligninger :)
(-b+-Kvadratrod(d)) / (2a)
...er løsningsformlen til 2.gradsligninger :)
Skriv et svar til: Hjælpe til MAT B formel, som skal kunnes i hovedet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
