Matematik

uligheder

13. maj 2008 af Malene Bugge (Slettet)
2x i anden +5x-3 større eller lig 0.

Hvad gør jeg, når jeg både har x og x i anden?

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

(-b+-sqrt(d))/2a = Rødderne

d = b^2-4ac

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af mathon

f(x) = 2x^2+5x-3>=0
eller
f(x) = 2(x+3)(x-(1/2))>=0

brug M-M_reglen

se
http://peecee.dk/upload/view/45838


Skriv et svar til: uligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.