Matematik

ligning?

13. maj 2008 af dandan (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/2007-8-4_UD.pdf

hey nogen der vil være flinke og forklare hvordan første opgave løses?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)

Først finder du ligningen for l. Så ved du, at de to hældningskoefficienter ganget sammen skal give -1. Så kan du finde a for linien m og du har et punkt, så du kan finde den fuldstændige løsning

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af DennisDeH (Slettet)

Du starter med at bestemme hældningskoefficienten a, og bagefter udregnes skæringspunktet på y-aksen b ved y=a(x-x_0)+y_0

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2008 af DennisDeH (Slettet)

Glem sidste del... Hvorfor læser jeg aldrig opgaverne...
Gør som Daniel siger ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hehe.. Ja, det ville være dumt at skrive det samme to gange ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/113902

Svar #6
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

oki tak begge;) jeg prøver lige:)

Svar #7
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

jeg ka desværre ikke åbne filen mathon:( den gider ikke

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2008 af Danielras (Slettet)

Du har nok en ældre udgave af word.

Svar #9
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

jeg har fundet ligning for linje l: y=-2x+4
derefter finder jeg hældning: a=0,5
så går jeg i stå, men tror d er y=0,5x+10 passer d? nej vel

Svar #10
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

næh, jeg har 2007:s

Brugbart svar (0)

Svar #11
13. maj 2008 af mathon

her prøves med
andet filnavn
http://peecee.dk/upload/view/113904


Brugbart svar (0)

Svar #12
13. maj 2008 af _AS (Slettet)


l=-2x+4
m=0,5x+11,5

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. maj 2008 af Danielras (Slettet)

Tæt på. Din b-værdi i y=0,5x+10 er dog forkert.

Svar #14
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

oki tak:) jeg skal lige spørge hurtigt, hvad var nu numerisk vektor?
altså hvis der står I(vektor a)I?

Brugbart svar (0)

Svar #15
13. maj 2008 af Danielras (Slettet)

Længden af den.

Svar #16
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

ja det ved jeg, men hvordan var det man udregner det?

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. maj 2008 af Danielras (Slettet)

Pythagoras

Svar #18
13. maj 2008 af dandan (Slettet)

ok:) tak

Skriv et svar til: ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.